Wie zijn wij en wat drijft ons

Kom meer te weten over ons bedrijf

Ons bedrijf

Met als doel het milieu te verbeteren en de mens zo eenvoudig mogelijk met elkaar te verbinden in gedachte werken wij aan Spari. Zo kan een bedrijf niet zonder zijn trouwe klanten en kan de klant ook niet zonder zijn favoriete bedrijven. Wij zorgen voor de win-win formule waarbij consument en bedrijf in verbinding met elkaar staan en blijven.

Daarom houden wij ook van de kunsttaal Esperanto, welke ontstaan is om de mens wereldwijd met elkaar te kunnen laten communiceren! Meer over Esperanto en onze roots kun je hier uitgebreid lezen.

Verwacht meer dan stempels

Onze passie voor de digitale techniek en innovatie is ons als software ontwikkelaars alles. Wij bieden bedrijven niet alleen mogelijkheid om te moderniseren, maar ook zorgen wij daarmee meteen voor een beter milieu! Met behulp van de smartphone en het web kunnen wij namelijk de op straat zwervende stempelkaarten en vervuilende drukkerijen beperken.

Doordat wij op en met onze klanten kunnen groeien, streven wij ernaar jou als klant zo betrokken mogelijk bij het ontwikkelprocess van Spari te houden.

Kune ni estas fortaj!