Achter de schermen

Kom meer te weten over ons!

Wat drijft ons

Wij vinden dat iedere ondernemer de kans verdient om een goede relatie op te kunnen bouwen met zijn of haar klant. Doormiddel van dit platform willen wij alle soorten ondernemers voorzien van de nodige tools om dit eenvoudig te kunnen realiseren.

Wij hebben een missie

Het is voor ons belangrijk dat ons product daadwerkelijk voor iedereen beschikbaar is. Wij werken daarom keihard om ervoor te zorgen dat ons systeem zo eenvoudig mogelijk en zonder belemmering te gebruiken is. Zo streven wij ernaar dat het zelfs voor de jongste ondernemers mogelijk zou moeten kunnen zijn om dit platform te kunnen gebruiken voor hun limonade bedrijfje!

Daarnaast streven wij ernaar om ondernemers en consumenten beter met elkaar te verbinden. In onze jacht om deze missie te kunnen realiseren zouden wij jouw steun goed kunnen gebruiken! Wij zouden het daarom zeer waarderen als ook jij alle mede- ondernemers die je kent zou vertellen over ons!

Wie zijn wij

Wij zijn mensen met een super grote liefde voor alles dat betrekking heeft met de digitale wereld. Onze passie gaat uit naar het werken aan innovatieve en inspirerende projecten die van toegevoegde waarde zijn voor onze medemens. Spari is een van de inspirerende projecten waar wij met veel liefde en zorg aan werken.

Hoe het idee achter Spari is ontstaan hebben wij op deze pagina met een glimlach beschreven.

Kreita kun amo!

- Created with love!