Loyaliteit software voor bedrijven

Sparen voor ondernemers

Iedere ondernemer verdient de kans om een goede relatie op te bouwen met zijn of haar klanten. Daarom is ons spaarsysteem toegankelijk voor iedereen, zelfs voor lokale limonade verkopers! Wij zijn er voor ondernemers die de digitalisatie als een kans zien en deze met liefde omarmen.

Basis plan

€ 0,- / pm
  • Bevat
  • Onbeperkt punten sparen
  • Onbeperkt punten sparen
  • Onbeperkt stempelkaarten
  • 5 unieke beloningen
  • 1 unieke strippenkaart
  • 1 bezoekvestiging

Echt waar?!

Jazeker, de belofte is om de basis van ons product -het sparen van punten- altijd gratis beschikbaar te houden. Dit betekent dat jouw bedrijf nu zelfs zonder enige kosten* over een professioneel spaarsysteem kan beschikken!

En wanneer het smaakt naar meer, vergeet dan niet om contact met ons op te nemen!

* Euhm, uiteraard heb je hiervoor wel internetverbinding en een smartphone nodig, maar die heeft anno 2024 iedereen toch? :-)

Heb je meer nodig dan er beschikbaar is in onze basis plan? Dat is mogelijk door na registratie op ons platform te upgraden naar onze maandelijks opzegbare betaalde abonnement. Bekijk de prijzen pagina voor meer informatie.


Wat je kan verwachten

Jouw bedrijf krijgt toegang tot ons spaarsysteem en scanner app, waarmee je punten kan uitdelen aan klanten.
Binnen onze software kan je jouw loyaliteit inrichten, welke je vervolgens met deze unieke scanner app kan toepassen!


Wallet app

Jouw klanten kunnen de Wallet app installeren om hun loyaliteit te ontvangen en inzien. Dit doen ze eerst anoniem, zodat ze later rustig op eigen tempo een account kunnen aanmaken.

Scanner app

Jij krijgt toegang tot onze scanner app, waarmee je de QR-code van jouw klanten kan scannen. Na het scannen kan je voor die klant de nodige loyaliteit toepassen of claimen.

Klantenbeheer

Via ons dashboard stel je alles naar wens van jouw bedrijf in en kan je eventueel ook nog de nodige loyaliteit voor jouw klanten op afstand met behulp van e-mail verwerken.

Veelgestelde vragen

Mocht jouw vraag er niet tussen staan, of wil je meer weten over een antwoord, neem dan gerust contact met ons op!


Klopt het dat ik niks hoef te betalen?

Ja, de basis van ons product -het sparen van punten via de app- is gratis te gebruiken. Je hoeft ons hiervoor dus niks te betalen, ook niet in de toekomst, dat is onze belofte.

Hoe verdienen jullie dan geld?

Wij beschikken ook over aanvullende features en diensten welke wel tegen betaling aangeboden worden. Hiermee kan jij, zodra jouw bedrijf er klaar voor is, jouw loyaliteit- en marketing nog sterker maken!

Wat zijn de toekomst plannen?

Wij zijn van plan om in de toekomst extra functies toe te voegen die jou helpen om de omzet te verhogen. Daarnaast hebben we nog meer toffe plannen, maar die houden wij voor nu nog even geheim. ;-)

Limiet op sommige functies?

Onze basis maakt ongelimiteerd punten sparen voor elk bedrijf mogelijk, maar het kan zijn dat jouw bedrijf bijv. meer vestigingen heeft. Je kan deze eenvoudig -tegen betaling- via ons platform uitbreiden!

Klaar om te beginnen?

Het is en blijft gratis, dus proberen kan geen kwaad, toch?
Als je nog ergens over twijfelt of vragen hebt, neem dan direct contact met ons op!