Special thanks

Special thanks

Deze pagina is dedicated aan de geweldige mensen die achter de schermen aan ons product werken of hebben gewerkt. Onderaan vindt je een overzicht met namen van de personen die aan ons product hebben gewerkt, en de rol die ze bij onze organisatie hebben vervuld.

Wij werken met veel passie en liefde aan onze producten, en het resultaat daarvan is volledig terug te zien in onze algehele digitale aanwezigheid.

Persoonlijk bericht van Georgio aan onze ex-collega's:
Voor de mensen die bij ons hebben gewerkt.. Jullie hebben een speciale plek in mijn hart en ik steun jouw toekomstige avontuur volledig (zelfs al is het enkel via deze digitale referentie die jouw potentiƫle werkgevers mogelijk via Google kunnen vinden)! :-)

Dus, back to business...
Ben jij als werkgever op deze pagina beland, omdat een van deze personen bij jou gesolliciteerd heeft en jij online wat meer research doet naar desbetreffende kandidaat? Weet dan dat wij deze persoon enorm dankbaar zijn voor alle geleverde inzet en wij op basis van die input deze persoon ook zullen aanraden!


Kimberley Toredjo
Visual/UX Designer

Jamil Grannetia
Brand Identity

Raymundo Brunst
Backend Developer

Latisha St. Jago
Visual/UX Designer


PS. Ben jij een van deze personen, maar heb je toch liever dat ik deze referentie weghaal? Je weet mij te vinden, dus stuur maar gerust een berichtje. :-)