Ons verhaal

Ons verhaal

Wat drijft ons

Wij vinden dat iedere ondernemer de kans verdient om een goede relatie op te kunnen bouwen met zijn of haar klant. Doormiddel van dit platform willen wij alle soorten ondernemers voorzien van de nodige tools om dit eenvoudig te kunnen realiseren.


Wij hebben een missie

Het is voor ons belangrijk dat ons product daadwerkelijk voor iedereen beschikbaar is. Wij werken daarom keihard om ervoor te zorgen dat ons systeem zo eenvoudig mogelijk en zonder belemmering te gebruiken is. Zo streven wij ernaar dat het zelfs voor de jongste ondernemers mogelijk zou moeten kunnen zijn om dit platform te kunnen gebruiken voor hun limonade bedrijfje! Daarnaast streven wij ernaar om ondernemers en consumenten beter met elkaar te verbinden. In onze jacht om deze missie te kunnen realiseren zouden wij jouw steun goed kunnen gebruiken! Wij zouden het daarom zeer waarderen als ook jij alle mede- ondernemers die je kent zou vertellen over ons!


Wie zijn wij

Wij zijn mensen met een super grote liefde voor alles dat betrekking heeft met de digitale wereld. Onze passie gaat uit naar het werken aan innovatieve en inspirerende projecten die van toegevoegde waarde zijn voor onze medemens. Spari is een van de inspirerende projecten waar wij met veel liefde en zorg aan werken.


Waar komt het idee vandaan?

De kapperzaak van Georgio maakt gebruik van de ouderwetse papieren stempelkaart. Toen hij deze kaart een paar keer vergat mee te nemen en de bonnetjes met de losse stempels regelmatig zoek raakte, ging hij nadenken over makkelijkere alternatieven. Een van de idee├źn die er het meest uit sprong, is een algemene app waar hij al zijn eigen stempelkaarten moeiteloos kan bewaren. Georgio is vervolgens direct met het idee aan de slag gegaan en zo is Spari ontstaan!

Zeg nou zelf, wordt jij ook niet gek van een overvolle portemonnee met papieren spaarkaarten, spaarzegels, bonus kaarten en andere spaardingen die je praktisch overal (soms zelf overbodig) mee naartoe neemt?


Hoe is de naam ontstaan?

Tijdens de uitwerking van het idee, ontstond er passie voor- en werd het onze missie om de mens zo eenvoudig mogelijk met elkaar te verbinden en verbonden te houden. Wij zijn tijdens onze zoektocht bij toeval op de kunsttaal Esperanto gekomen, welke in 1887 speciaal als politiek neutrale kunsttaal is ontworpen om mensen uit verschillende culturen met elkaar te kunnen laten communiceren. Ons product is er om sparen voor ondernemers en consumenten eenvoudig te maken, zo zijn wij bij Spari uitgekomen, wat sparen in het Nederlands betekend!

Overigens een leuk weetje over de kunsttaal Esperanto; Deze taal wordt momenteel in meer dan 120 landen gesproken en is ondertussen ook al een vrij populaire multiculturele taal binnen Europa!

(Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Esperanto voor meer over Esperanto)


Kreita kun amo!
- Created with love!
Georgio Sterk
Founder