Dé nieuwe stempelkaart

Geschreven in Algemeen
Met de naam 'Spari' bieden wij bedrijven de nieuwe en moderne stempelkaart die ze naar eigen smaak kunnen maken. Daarnaast is het meer dan alleen een stempelkaart, het is een verlengstuk van jouw bedrijf! Hier lees je meer over ons product!

Je kent het vast wel, de ouderwetse stempelkaart die consumenten vaak kwijtraken of vergeten, en wanneer ze hem niet kwijtraken dan hebben ze vaak last van een portemonnee overvol van stempelkaarten. Het is dringend tijd voor verbetering en met Spari is de ouderwetse stempelkaart nu al verleden tijd. Daarnaast voegt onze stempelkaart ook een extra waarde toe aan jouw bedrijf!

Stempelkaart laten maken

Voorheen moest je bepalen hoeveel stempelkaarten je wou laten maken en hoe het eruit moest komen te zien om tot slot de opdracht aan de drukkerij te geven. Een heel uitgebreid, langdurig en vaak duur kostend proces, waarbij dan ook nog wel eens het milieu vergeten word. Met behulp van de hedendaagse techniek kan dit proces veel eenvoudiger, sneller, makkelijker en toch uitgebreider uitgevoerd worden.

Stempelkaart portemonnee

Spari zorgt ervoor dat consumenten al hun stempelkaarten bewaren via een app op hun smartphone. Dit zorgt ervoor dat de smartphone de opslagplaats wordt van hun stempelkaarten, waardoor ze de stempelkaart niet meer vergeten of kwijt raken. En als de batterij van de telefoon dan toch leeg is, of de telefoon alsnog vergeten is, kunnen jouw klanten hun stempel alsnog krijgen op basis van het e-mailadres die gekoppeld is aan het Spari account van de consument!

Niet zomaar een stempelkaart

Naast het feit dat de stempelkaart bedoeld is om stempels te sparen, zorgt Spari ervoor dat de ontvangen stempelkaart meer waarde heeft dan enkel een stempelkaart. Zo krijgt je klant bij jouw stempelkaart ook meteen alle lopende acties te zien van jouw bedrijf, waardoor ze sneller getriggerd worden om weer bij jou te kopen. Daarnaast krijgen ze alle vestigingen van jouw bedrijf te zien en is het mogelijk om jouw bedrijf te benaderen via telefoon, e-mail, facebook, twitter en je eigen website. Een compleet bedrijfsprofiel bij de stempelkaart dus, en dat allemaal via onze simpele Spari app!


Spari is dus meer dan enkel een stempelkaart, Spari is een verlengstuk voor jouw bedrijf!

Kreita kun amo!
- Created with love!
Georgio Sterk
Founder

Hey, jij!

We hebben een digitale loyaliteit app gemaakt waarmee bedrijven hun klanten punten en stempels kunnen laten sparen. Het is volledig gratis! Misschien iets voor jouw bedrijf of een kennis?