Blog

Een nieuw begin

Wij hebben de afgelopen tijd goed naar jullie geluisterd en hard gewerkt aan het vernieuwen en verbeteren van onze business. Dankzij al jullie feedback hebben wij vol enthousiasme onze nieuwe update doorgevoerd, welke vooral gefocust is op de werkwijze bij onze lidmaatschappen.
Lees verder

De juiste actie bepalen

Het bepalen van de juiste actie is een zware klus en gaat niet altijd even makkelijk. Met deze tips bepaal je makkelijker de juiste actie.
Lees verder

Digitaliseren is moderniseren

Het is een bekend begrip, wie wil moderniseren ontkomt er haast niet aan om ook te digitaliseren. Heb jij het gevoel dat je dagelijks te weinig tijd overhoudt en te weinig werk verricht? Dan is het voor jou tijd om vaste processen te gaan digitaliseren!
Lees verder

Behoud interesse in jouw klanten

Je kent het vast wel, je werkt hard en doet er alles aan om nieuwe klanten te werven. Maar alsnog heeft jouw omzet een beetje moeite met het groeien. Je zit met de handen in het haar, nieuwe klanten zorgen namelijk voor meer omzet, toch?
Lees verder

Testen is belangrijk

Het is belangrijk om te testen voordat iets daadwerkelijk in gebruik genomen word. Maar hoe en tot welke hoogte is het nou eigenlijk van cruciaal belang?
Lees verder

Dé nieuwe stempelkaart

Met de naam 'Spari' bieden wij bedrijven de nieuwe en moderne stempelkaart die ze naar eigen smaak kunnen maken. Daarnaast is het meer dan alleen een stempelkaart, het is een verlengstuk van jouw bedrijf! Hier lees je meer over ons product!
Lees verder

Hey, jij!

We hebben een digitale loyaliteit app gemaakt waarmee bedrijven hun klanten punten en stempels kunnen laten sparen. Het is volledig gratis! Misschien iets voor jouw bedrijf of een kennis?