Een nieuw begin

Geschreven in Algemeen
Wij hebben de afgelopen tijd goed naar jullie geluisterd en hard gewerkt aan het vernieuwen en verbeteren van onze business. Dankzij al jullie feedback hebben wij vol enthousiasme onze nieuwe update doorgevoerd, welke vooral gefocust is op de werkwijze bij onze lidmaatschappen.

Alle opmerkingen die jullie als consument of bedrijf met ons hebben gedeeld helpen ons om continu te blijven verbeteren. Bij deze update luiden wij een nieuw begin in, onze lidmaatschap model heeft namelijk uitgebreide aanpassingen ondervonden. De grootste aanpassing is, dat Spari vanaf nu ook gratis toegankelijk is voor iedere soort ondernemer!

Nieuwe lidmaatschappen

Voorheen werkte we met een proefversie en maar een lidmaatschap, dit is vanaf nu veranderd. De basis van ons platform is nu namelijk geheel gratis toegankelijk, geen gedoe meer met te weinig tijd voor de proefversie dus! Ook introduceren wij een 'Groei' lidmaatschap voor bedrijven die aan het groeien zijn en van specifieke onderdelen meer nodig hebben, dit pakket groeit volledig mee met de behoefte van de organisatie.

Geen gedoe meer

Of je nou een startend-, klein- of groot bedrijf bent, voor iedereen zijn wij vanaf nu toegankelijk. Onze software is herschreven om meer flexibiliteit mogelijk te maken en om sneller nieuwe wijzigingen door te kunnen voeren. Ook hebben wij onze processen vereenvoudigd en meer geautomatiseerd, waardoor je vanaf nu ook niet meer hoeft te wachten tot jouw lidmaatschap is geactiveerd.

Waarom deze wijzigingen

Wij hebben goed gekeken naar wat ons platform kan bijdragen aan de maatschappij. Daarbij zijn wij van mening dat iedere ondernemer de mogelijkheid verdient om met behulp van deze mobiele tijd toegang te krijgen tot de belangrijke software tools die een bedrijf tot een succes kunnen maken. Ons gratis product is daarom in leven geroepen, zodat het ook voor iedere ondernemer zonder (genoeg) kapitaal mogelijk is om gebruik te kunnen maken van uitgebreide hulpmiddelen!

Jouw hulp is van groot belang om onze missie te kunnen bereiken. Daarom zouden wij jou willen vragen om alle ondernemers die jij kent over ons platform te vertellen, zodat ook zij dezelfde kans krijgen die wij jou bieden!

Kreita kun amo!
- Created with love!
Georgio Sterk
Founder

Hey, jij!

We hebben een digitale loyaliteit app gemaakt waarmee bedrijven hun klanten punten en stempels kunnen laten sparen. Het is volledig gratis! Misschien iets voor jouw bedrijf of een kennis?