Met trots introduceren wij de Spari API

Vanaf vandaag is onze Spari API beschikbaar voor developers. De Spari API maakt het mogelijk voor webwinkels, kassasystemen en andere software om een compleet loyaliteit en marketing tool toe te voegen aan hun product.

Achter de schermen zitten wij niet stil, zo zijn wij afgelopen tijd druk bezig geweest met het ontwikkelen van onze eigen heuse API! Onze API maakt het mogelijk voor webwinkels, kassasystemen en andere software om een compleet loyaliteit en marketing tool in een handomdraai toe te voegen aan hun product. Dit geeft software leveranciers de mogelijkheid om een geheel loyaliteit- en marketing tool of een totaal pakket aan te kunnen bieden bij hun klanten, zonder dat ze de nodige expertise in huis hoeven te halen en daarmee dus een hoop extra kosten kunnen besparen!

Hier kan je een korte samenvatting terug vinden met de mogelijkheden die onze API jou als software leverancier zal bieden. Wil je rechtstreeks de API bekijken, neem dan een bezoekje aan onze Developer Docs.

Stempelkaart

Met onze API is het voor de consument mogelijk om op jouw website te bekijken waarvoor ze sparen, hoeveel stempels ze hebben en wat het spaardoel is. Wanneer je over een webwinkel beschikt, zorgt de API ervoor dat jouw klanten stempels kunnen sparen via jouw webwinkel en kan je met behulp van de API jouw klant zelfs de mogelijkheid bieden om stempels die ze in de fysieke winkel hebben gespaard ook in te kunnen wisselen voor een beloning in jouw webwinkel! Zo zorg je er als bedrijf voor dat jouw business online en offline gaat samenwerken terwijl je voor jouw klant ook meer waarde creƫert.

De API

De API is gratis te gebruiken en kan je door jouw software leverancier toegevoegd worden aan je website of webwinkel. Als jij kennis hebt van programmeren, dan kan je onze API documentatie vinden in de Developer Docs. Wanneer je geen kennis van programmeren hebt, stuur de link naar deze API documentatie dan door naar jouw software leverancier. Ons support team staat eveneens klaar voor jou of jouw software leverancier om te helpen bij dringende vragen.

App Center

Door het uitbrengen van onze API is ook al de basis voor onze App Center gelegd. Wij werken momenteel aan een aantal tools waarmee je straks eenvoudig en zonder kennis van programmeren Spari features kan toevoegen aan jouw website. Houd onze blog dus in de gaten en volg ons op Facebook of Twitter zodat wij jou rechtstreeks op de hoogte kunnen brengen wanneer onze App Center live gaat.

Het opzetten van onze API hebben wij in samenwerking met toonaangevende webwinkel en software leveranciers gedaan, welke binnenkort ook de Spari module standaard in hun assortiment zullen plaatsen. Over deze samenwerkingen zullen wij jou binnenkort ook informeren, dus houd ons in de gaten!

Kreita kun amo!
- Created with love!
Georgio Sterk
Founder

Hey, jij!

We hebben een digitale loyaliteit app gemaakt waarmee bedrijven hun klanten punten en stempels kunnen laten sparen. Het is volledig gratis! Misschien iets voor jouw bedrijf of een kennis?