Onbewust goedkoper winkelen

Geschreven in Tips & Tricks
Het is meestal een hele kunst om alle acties, kortingen af te lopen om de perfecte koopjes te kunnen vinden. Koopjes jagen is haast ook een hele sport, maar het vinden van koopjes hoeft niet moeilijk te zijn. Je kan er zelfs voor zorgen dat je het onbewust doet!

Het vinden van koopjes wordt voor sommige mensen wel eens gezien als een sport. Folders in de gaten houden, regelmatig alle websites met kortingen aflopen, bijhouden van spaarkaarten en spaarzegels en nog veel meer komt erbij kijken. Je kan ook eenvoudig , kan je ook eenvoudig al veel koopjes spotten zonder moeite.

Vooraf acties inzien

Sommige winkels hebben hun wekelijkse actie folder in de winkel liggen. Je kan dan, voordat je boodschappen doet, even snel de folder doorbladeren of de promotie flyers bekijken. Ook kan het lonen om, als een winkel geen folder heeft liggen, voordat je afrekent even de website van de winkel te bezoeken. Hieruit kan je op eenvoudige wijze zien welke acties er op dat moment zijn, als je daar vervolgens ook nog eens je inkopen op kan afstemmen, zorg je ervoor dat je moeiteloos geld kan besparen!

Klantenkaart gebruiken

Veel bedrijven bieden tegenwoordig een klantenkaart. Sommige bedrijven maken het mogelijk om via een klantenkaart korting te krijgen. Om je portemonnee opgeruimd te houden is het verstandig om wanneer je weet dat je moet winkelen de klantenkaart van 1 tot 3 van je meest bezochte winkels op zak te hebben. Zo zorg je ervoor dat je altijd de kans hebt om gebruik te maken van lopende kortingen zonder dat je van de kortingen bewust bent!

Korting via app

De apps op onze smartphone maken ons leven net even iets makkelijker. Zo zijn er ook app's die jou de gelegenheid bieden om even snel te kijken naar actuele kortingen, lopende acties en jouw spaartegoeden. Wanneer je gaat winkelen kan je in de winkel altijd even snel een van deze app's raadplegen, waarmee je vervolgens kan inspelen op jouw aankopen. Het kan zomaar zo zijn dat je nog een volle spaarkaart hebt voor iets wat goedkoper of gratis is waardoor je ter plekken nog geld kan besparen!


Winkelen hoeft niet duur te zijn, wanneer je de juiste middelen tijdens het winkelen toepast zorg je ervoor dat je ongemerkt een hoop geld kan besparen!

Kreita kun amo!
- Created with love!
Georgio Sterk
Founder

Hey, jij!

We hebben een digitale loyaliteit app gemaakt waarmee bedrijven hun klanten punten en stempels kunnen laten sparen. Het is volledig gratis! Misschien iets voor jouw bedrijf of een kennis?