Toerist in eigen land

Geschreven in Klanten Belonen
De toeristen in eigen land zijn er in overvloed. Een dagje uit, weekendje andere stad, het komt allemaal vaak voor. Zie jij de kansen en speel jij daar als bedrijf al op in?

We gaan allemaal er wel eens tussen uit in eigen land. Of het nou een dagje shoppen is, dagje of weekendje naar de grote stad of gewoon iets anders in eigen land. Op zulke dagen zijn we toerist in eigen land. Je geniet van de omgeving, gaat zo nu en dan op het terras zitten en houd je ook bezig met shoppen.

Winkelend Nederland

De toerist in eigen land behoren vaak tot de categorie winkelend Nederland. Om deze categorie aan te spreken stem je in eerste instantie jouw product op de doelgroep af. Vervolgens speel je in op de locatie van je bedrijf, waarna je ervoor zorgd dat jouw omgeving samen met je buur-ondernemers op de kaart komt te staan van winkelend Nederland.

Aantrekkelijk maken

Dit kun je doen door, zodra een toerist in eigen land jouw winkel bezoekt, ervoor te zorgen dat het aantrekkelijk word voor deze klant om terug te komen. Dit zou onder andere met behulp van een spaaractie zoals bijvoorbeeld een stempelkaart gedaan kunnen worden. Ook het inzetten van promoties gericht aan mensen die buiten de omgeving wonen zijn zeer effectief. Zodra het aantrekkelijk gemaakt word om terug te komen, zullen de toeristen in eigen land ook sneller terug komen!

Profiteren

Samen met de buur-ondernemer werken jullie aan meer bekendheid van de omgeving. Wanneer jullie actief gebruik maken van promoties en acties om de eigen land toeristen te bereiken, hebben niet alleen deze toeristen er profijt van, maar jij als ondernemer ook! Want hoe meer omzet, hoe beter!


Zorg er dus voor dat jouw omgeving bekend word bij de toeristen in eigen land. Maak gebruik van gerichte promoties, spaaracties en spaarkaarten.

Kreita kun amo!
- Created with love!
Georgio Sterk
Founder

Hey, jij!

We hebben een digitale loyaliteit app gemaakt waarmee bedrijven hun klanten punten en stempels kunnen laten sparen. Het is volledig gratis! Misschien iets voor jouw bedrijf of een kennis?