Blog

Beloningen weergeven

Punten wisselen klanten bij je in voor een leuke beloning, welke jij als bedrijf volledig via ons dashboard kan instellen. Vervolgens tonen wij deze aan jouw klanten in de Wallet app, zodat zij kunnen zien waarvoor ze kunnen sparen!

Lees verder

Punten multiplier

Het uitdelen of claimen van tientallen of honderden punten, kan je in de Scanner app eenvoudig met een paar klikken regelen via onze punten multiplier functionaliteit.

Lees verder

Uitgaande e-mail personaliseren

De e-mail die wij voor jouw bedrijf versturen naar jouw klanten, kan je voortaan ook een personal touch geven. Zo kan je jouw klant bijvoorbeeld voor de aankoop bedanken, of wat meer vertellen over hoe loyaliteit bij jouw bedrijf werkt.

Lees verder

E-mail notificaties

Wij communiceren voornamelijk met jou via e-mail, en daarom is het handig voor ons om te weten wat voor soort communicatie jij wel of niet van ons wilt ontvangen. Dit geef je voortaan zelf aan via de instellingen.

Lees verder

Mailchimp koppeling

E-mail campagnes opstellen en versturen naar jouw vaste loyale klanten, dat is mogelijk dankzij onze koppeling met Mailchimp.

Lees verder

Hey, jij!

We hebben een digitale loyaliteit app gemaakt waarmee bedrijven hun klanten punten en stempels kunnen laten sparen. Het is volledig gratis! Misschien iets voor jouw bedrijf of een kennis?